Langs grænser og grave

en rejse gennem det østligste Europa til Isfahan
Forfatter:
Navid Kermani (f. 1967) rejser i 2016 og 2017 til det Europa der strækker sig fra Rusland til Orienten, og er et historisk krigs- og katastroferamt Europa. Det er en rejse langs de historiske skyttegrave og mentale ar og en søgen efter en forståelse af Europas nye skillelinjer

Langs grænser og grave
Lydbog med tekst

Spilletid: 
16 timer 2 minutter
Bognummer: 
46068
Indlæsningsår: 
2019
Nota udgivelsesår: 
2019
Indlæser: 
Udgave: 
Information, 2018
ISBN: 
9788775146932
Oversætter: 
Nanna Lund
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Langs grænser og grave
Punktbog

Bognummer: 
419109
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Information, 2018
ISBN: 
9788775146932
Oversætter: 
Nanna Lund
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater