Let them talk

Forfatter:
A risqué book club inspires three women to be naughty. In "The Diary", Sydney Tate is writing a fictional erotic diary inspired by the town's mouthwateringly hot mayor, Matthew Stone. Then her "diary" disappears and suddenly Matthew is bringing all of Sydney's secret fantasies to life! In "Talk of the town", librarian Isabel Bennett is pulling out every trick in the book to tempt Sean Hawkins. The oh-so-sexy businessman is about to find out just how bad this good girl can be. In "Craving you", Laura Dawson is desperate to get her gorgeous neighbor, Connor Adams, into her bed. So she turns to an aphrodisiac cookbook to serve up the most tantalizing, irresistible dish Connor has ever seen herself

Let them talk (Engelsk)
Lydbog

Spilletid: 
5 timer 59 minutter
Bognummer: 
42575
Nota udgivelsesår: 
2015
Indlæser: 
Udgave: 
Harlequin, 2015
ISBN: 
9780373798384
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater