Madkundskab

Inspirations-, lære- og opslagsbog med grundlæggende teori og praksis i faget madkundskab
Note: 
Indhold: Faget madkundskab (Etik ; Æstetik ; Sundhedsbegreber) ; Sundhed (Kost ; Ernæring ; Hygiejne) ; Fødevarer (Fødevarer ; Varedeklarationer, mærkninger og industrimad ; Ressourcer og miljø ; Samfund ; (Fødevare)forbrug) ; Madlavning (Grundmetoder ; Fødevarers madfunktionelle egenskaber ; smag og opfindsomhed) ; Madkultur (Kulturbegreber og madkultur ; Måltider ; Madkulturhistorie ; Madkulturgeografi) ; Organisering og årsplaner (Rammer og forudsætninger ; Læring, undervisning og tilrettelægning ; Målsætning, indhold og evaluering ; Årsplan, 1. undervisningsår ; Årsplan, 2. undervisningsår) ; Undervisningsforløb første år (Fødevarer og ernæring ; Fødevarer og madfunktionelle egenskaber ; Fødevarer og ernæring i kulturelt perspektiv ; Hygiejne ; Håndværk og grundteknikker ; forbrug - et kritisk madvalg) ; Undervisningens andet år (Historie ; Verdenskøkkener ; Sundhed ; Måltider)

Madkundskab

Grundigt bearbejdet
Bognummer: 
628627
Nota udgivelsesår: 
2015
Redaktion: 
Helle Brønnum Carlsen og Annelise Terndrup Pedersen
Udgave: 
Akademisk Forlag, 2014
ISBN: 
9788711345634
Illustrator: 
Mine Neumann, Andreas Erstling