Medarbejder eller modarbejder

religion i moderne arbejdsliv
Redaktion: 
Joel Haviv
Bogen søger at besvare, hvilket formål og hvilke konsekvenser sensibiliseringen og religiøsificeringen af lederes og medarbejderes indre emotionelle kapital har i forhold til organisationskultur, arbejdsliv, stress, arbejdsmiljø, udbrændthed, individet, frihed og fællesskab
Note: 
Indhold: Michael Hviid Jacobsen: Til arbejdet, liv eller død! - om arbejdets ambivalens i en flydende moderne verden. Kirsten Marie Bovbjerg: De menneskelige potentialer i en 'stresstid'. Cecilie Eriksen: Det guddommelige selv på arbejde. Svend Brinkmann: Det nye præsteskab - religion som ritalin for folket! Karen Lisa Salamon: Nyliberal kosmologi? - åndelighed og værdibasering som arbejdspladsens teologi. Olav Hammer: Det magiske jeg : et populærpsykologisk tema og dets historiske rødder. Joel Haviv: Medarbejder eller modarbejder - religion som legitimering af økonomisk handlen. Jacob Dahl Rendtorff: Religionens økonomiske fornuft - kritikken af værdibaseret ledelse. Jørn Bjerre: Det kapitalistiske menneskes religiøse liv - en forestillingsanalytisk tilgang i studiet af religion. Hvad er meningen? - og er der en åndelig? / Søren Keldorff & Jan Brødslev Olsen. Peter Nielsen: Kapitalismens fortryllelser. Ole Fogh Kirkeby: Religiøsitet og begrebet 'arbejdstid'. Steen Hildebrandt: På kursus med NLP-guru Tony Robbins - ledelse handler om mennesker. Ledelse, ansvar og religion / Christian Stadil i samtale med Joel Haviv

Medarbejder eller modarbejder
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
611370
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Klim, 2007
ISBN: 
9788779552296
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater