Mens verden venter

samtaler på Københavns værtshuse
Note: 
Indhold: Hvis disse vægge kunne snøvle / Simon Staffeldt Schou & David Jacobsen Turner. Tættere på himlen : med Johan Olsen og Torben Steno på Vinstue 90. Værtshustakt og jazztoner : med Mette Walsted Vestergaard på Palæ Bar ; Synd tappert : med Søren Pind på Hviids Vinstue ; Orienten i Istedgade : med Henrik List på Café Blomsten ; Vinterens stemme : med Kira Skov på Café Intime ; En litterær forelskelse : med Torben Weirup på Café Nick ; Når huset står fejet og prydet - : med Søren Ulrik Thomsen på Café Under Uret ; Ikke et blødende sår, men et smukt ar : med Szhirley på Wessels Kro ; Generobring af historien : med Jakob Levinsen på Café Borgerly ; Gravøl og svesken på disken : med Mette Horn på Alléenberg ; Sidste bastion i mullahtown : med Allan Mylius Thomsen på Café Nørrehus ; Et dejligt sted i en grim by : med Henrik Nordbrandt på Bo-Bi Bar ; Sprækkerne længe leve : med Pernille Rosenkrantz-Theil på McKluud ; Nænsom fornyelse : med Rene Redzepi på Eiffel Bar

Mens verden venter
Lydbog med tekst

Spilletid: 
4 timer 8 minutter
Bognummer: 
19954
Indlæsningsår: 
2011
Nota udgivelsesår: 
2011
Udgave: 
Gyldendal, 2010
ISBN: 
9788702088649
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Mens verden venter
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Mens verden venter Standard e-bog
Bognummer: 
710184
Nota udgivelsesår: 
2010
Udgave: 
Gyldendal, 2010
ISBN: 
9788702088649
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Mens verden venter
Punktbog

Bognummer: 
410184
Nota udgivelsesår: 
2010
Udgave: 
Gyldendal, 2010
ISBN: 
9788702088649
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater