Modern architecture

Forfatter:
(Oxford history of art)
Note: 
Indhold: Art Nouveau 1890-1910 ; Organicism versus classicism: Chicago 1890-1910 ; Culture and industry: Germany 1907-14 ; The urn and the chamberpot: Adolf Loos 1900-30 ; Expressionism and futurism ; The avant-gardes in Holland and Russia ; Return to order: Le Corbusier and modern architecture in France 1920-35 ; Weimar Germany: the dialectic of the modern 1920-33 ; From rationalism to revisionism: Architecture in Italy 1920-65 ; Neoclassicism, organicism and the welfare state: Architecture in Scandinavia 1910-65 ; From Le Corbusier to megastructures: Urban visions 1930-65 ; Pax americana: Architecture in America 1945-65

Modern architecture (Engelsk)
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet (Engelsk)

Bognummer: 
602247
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Oxford University Press, 2002
ISBN: 
0192842269
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater