Naturens sprog

historier fra virkeligheden om fortryllelse
Redaktion: 
Mickey Gjerris og Cecilie Rubow
Essays fra 22 mennesker, der på forskellig vis beskæftiger sig med naturen. Der fortælles både historier om fortryllende naturoplevelser, som vi hver eneste dag tager for givet, og foruroligende historier om , hvordan vi behandler vores natur på en måde, der ikke bare udsletter den, men også os selv
Note: 
Indhold: Naturens sprog / Mickey Gjerris og Cecilie Rubow. Johan G. Olsen: Skønheden, løgnen, universet og andre sidespring. Dorte Bratbo Sørensen: En anelse heks i et hjørne af naturen. Morten D.D. Hansen: Vi, som inhalerede. Johan P.U. Fynbo: Nattens sprog. Rasmus Ejrnæs: Overflødig retning. Anders Blok: Bynatur, byens natur. Britta Riis: Dyrene i vores liv. Persille Ingerslev: Dig. Elisabeth Friis: Ud af naturen, ind under bregnerne. Nicolai Halvorsen: Skønhed og skabelse. Sjælskraft / Søren Kvist og Lone Vitus. Jes Lynning Harfeld: Naturtanker i rigsfællesskabet. Mickey Gjerris: Naturen i mig selv. Jesper Theilgaard: At tale med vejret og klimaet. Sofie Isager Ahl: Fuglene. Hans Peter Ravn: Sanset autenticitet. Sebastian Dorset: Min faders natur. Kajsa Paludan: Alle gode ting er vilde og fri. Line Marie Thorsen: At svede i en rismark og andre æstetiske erfaringer af natur. Cecilie Rubow: En dag i mit grønsorte indendørsliv

Naturens sprog
Lydbog med tekst

Spilletid: 
6 timer 38 minutter
Bognummer: 
46859
Indlæsningsår: 
2019
Nota udgivelsesår: 
2019
Indlæser: 
Udgave: 
Eksistensen, 2018
ISBN: 
9788741003405
Illustrator: 
Bjarne Agerbo
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Naturens sprog
Punktbog

Bognummer: 
419557
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Eksistensen, 2018
ISBN: 
9788741003405
Illustrator: 
Bjarne Agerbo
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater