Nedslag - mellem det vi siger, og det vi gør

Forfatter:
Debatbog der gør op med principløsheden og forsvarer det personlige ansvar. Med 23 korte tekster om bl.a. politik, velfærd, uddannelse, indvandring, globalisering, generationsforskelle, moral, ansvar og opdragelse
Note: 
Indhold: Det principløse menneske ; Den meningsløse politiker ; Velfærdsbulimi - spørgsmål til det politiske overbud ; Grundlovens § 56 ; Politik og etik - den moderne politikers Catch 22 ; Hvem er fårene, og hvem er bukkene? ; Hvad vil det sige at være liberal? ; Det politiske spejl ; Glansbilled-overenskomsten - fortællingen om et kollektivt selvbedrag ; Mellem frygt og afklarethed ; Globaliseringens bedrag ; Muhammed-krisen - gjorde den en forskel? ; Verdens lykkeligste folkefærd - stressede og på piller ; Middelklassens negative sociale arv ; Papegøjetang - anerkendelse i landet uden anerkendelseskultur ; Den skrøbelige omsorg ; Egoernes legeplads - utopien om verdens bedste folkeskole ; Meneri ; Smalltalkere ; Tempoguden og den hellige enfold ; Kujonfabrikken ; Drømmedræbere ; Dit ansvar - og ingens andre

Nedslag - mellem det vi siger, og det vi gør
Lydbog

Spilletid: 
3 timer 41 minutter
Bognummer: 
41979
Indlæsningsår: 
2015
Nota udgivelsesår: 
2015
Indlæser: 
Udgave: 
Gyldendal, 2009
ISBN: 
9788702061062
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Nedslag - mellem det vi siger, og det vi gør
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
607363
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Gyldendal, 2009
ISBN: 
9788702061062
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater