Nye perspektiver på stress

Redaktion: 
Malene Friis Andersen og Svend Brinkmann
Note: 
Indhold: Nye perspektiver på stress i arbejdslivet / Malene Friis Andersen & Svend Brinkmann. Malene Friis Andersen: Når omfavnelse bliver kvælertag : hvordan kan arbejdet blive et spørgsmål om liv eller død? Tanja Kirkegaard: Stress som en kollektiv proces : en feltfortælling. Svend Brinkmann: Stress i arbejdslivet : konstituteringen af en epidemi. Du skal kende dig selv! : nej, du skal kende din forretning! / Michael Pedersen & Anders Raastrup Kristensen. Ole Thyssen: Det moderne stresskompleks : om at vælge sin stress med omhu. Kan medarbejdere stoppe stress? / Mia Husted & Ditte Tofteng. Håndtering af stress i organisationer med inspiration fra socialkonstruktionisme / Gitte Haslebo & Gro Emmertsen Lund. Nadja U. Prætorius: Stress : et menneskeligt svar på umenneskelige betingelser. Majken Matzau: Det stressede individ og det bæredygtige stressregnskab

Nye perspektiver på stress
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
625843
Nota udgivelsesår: 
2014
Udgave: 
Klim, 2013
ISBN: 
9788771291674
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater