Nyx

mytologi, folklore og religion i P.C. og Kristin Casts vampyrserie
Note: 
Indhold: Karen Mahoney: Nat i det gode og det ondes hus. John Edgar Bowning: Truslen fra de døde. Jana Oliver: På deres mærke kan I kende dem. Ellen Steiber: Den guddommelige kat. Amy H. Sturgis: Genrejsningen af den magiske stad. Jordan Dane: Cherokesernes magi. Jeri Smith-Redi: Det frie valg. Trinity Faegen: Den anden verden og de gamle grækere. Bryan Lankford: Livets elementer. Kristin Cast: Misforstået. Yasmine Galenorn: Hun er gudinden. Christine Zika: Dyrkelsen af den kvindelige guddom. P.C. Cast: Cruithne-mytologi i Nattens hus. Bag om navnene i nattens hus

Nyx
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Nyx Standard e-bog
Bognummer: 
714153
Nota udgivelsesår: 
2014
Udgave: 
Tellerup, 2013
ISBN: 
9788758810164
Oversætter: 
Thomas Munkholt
Aldersgruppe: 
12-16 år
Illustrator: 
Alan Torrance
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Nyx
Punktbog

Bognummer: 
414153
Nota udgivelsesår: 
2014
Udgave: 
Tellerup, 2013
ISBN: 
9788758810164
Oversætter: 
Thomas Munkholt
Aldersgruppe: 
12-16 år
Illustrator: 
Alan Torrance
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater