Offentlig politik

(Statskundskab)
Note: 
Indhold: Carsten Jensen: Hvad er offentlig politik? ; Offentlig politik og magt. Politics matter / Christoffer Green-Pedersen og Carsten Jensen. Partikonkurrence og offentlig politik / Peter Nannestad og Christoffer Green-Pedersen. Interessegruppeforklaringer / Peter Munk Christiansen, Patrick Emmenegger og Michael Baggesen Klitgaard. Peter Nannestad: Vetospillerteori ; Skraldespandsmodeller. Historisk institutionalisme / Michael Baggesen Klitgaard og Patrick Emmenegger. Christoffer Green-Pedersen: Dagsordenteori. Henrik Bech Seeberg: Befolkningens holdninger. Idéteori / Line Renate Hanssen og Mads Leth Jakobsen. Caroline de la Porte: Transfer og diffusion

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Offentlig politik
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
642405
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Hans Reitzel, 2018, (3. udgave)
ISBN: 
9788741269719

Offentlig politik
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
630038
Nota udgivelsesår: 
2015
Udgave: 
Hans Reitzels, 2015, (2. udgave)
ISBN: 
9788741262604

Offentlig politik
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
616823
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Hans Reitzel, 2012
ISBN: 
9788741256368
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater