Pædagogiske perspektiver på arbejdsliv

En række forskere giver hver deres bud på begrebet "læring i arbejdslivet". Det sker dels i mere abstrakte diskussioner af hvordan dette begreb forstås, dels i udforskning af de måder hvorpå arbejdsliv udfoldes og fortolkes i folkeskolen, gymnasiet, universitetet, professionsuddannelserne m.m.
Note: 
Indhold: Gerd Christensen: Subjekt og læring - et teoretisk bidrag til diskussion af læring i arbejdslivet. Situated learning og skiftende praksis / Jean Lave, i samarbejde med Eva Bertelsen. Tone Saugstad: Livslang læring - mellem det modernistiske og det postmodernistiske læringsunivers. Tine Rask Eriksen: Professionsidentiteter i forandring - i de velfærdsstatslige kvindeprofessioner mellem de personlige og de professionaliserede vidensformer. Jakob Ditlev Bøje: Professionalisering af pædagoger? om uddannelsespolitikkens betydning for pædagogers professionsstatus. Marianne Høyen: Uddannelse og faglighed - mod nye kompetencer i den akademiske verden. Trine Øland: Arbejdslogikkens credo i skolens progressive pædagogikformer. Karen Borgnakke: Blandt professionelle idealister og pragmatikere - en caseanalyse om professionalisering i gymnasiefeltet. Laura Louise Sarauw: Hilsner fra EU til arbejdslivet? om konstruktionen af arbejdsmarkedsrelevans på de danske universitetsuddannelser

Pædagogiske perspektiver på arbejdsliv
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
624699
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Frydenlund, 2011
ISBN: 
9788778879721
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater