Pædagogiske teorier

Redaktion: 
Jens Rasmussen m.fl.
Note: 
Indhold: Alexander von Oettingen: Almen pædagogik - pædagogikkens grundlæggende spørgsmål. Hans Dorf: Medborgerskabspædagogik - et konfliktfelt. Mariane Hedegaard: Udvikling, lære- og undervisningsvirksomhed - eksemplificeret ved to drenges udvikling af motiver. Poul Svendsen: Waldorfpædagogikken - en indføring i Rudolf Steiners pædagogik ; Celestin Freinets pædagogik. Niels Bjerre Andersen: En behavioristisk og adfærdsmodificerende pædagogik. Hans Vejleskov: Teorier om kognitiv udvikling som inspiration for pædagogikken. Jens Rasmussen: Radikal og operativ konstruktivisme ; Undervisningsdifferentiering. Per Fibæk Laursen: Klasseledelse. Lars Qvortrup: Skoleledelse ; Den lærende organisation. Mesterlære som læringsform / af Klaus Nielsen og Steinar Kvale. Anne Holmen: Tosprogethedspædagogik. Peter Andersen: Tænkningens og læringens stil - forskellige måder at tænke og lære på. Hans Henrik Knoop: Howard Gardners intelligensteori og pædagogik. Carsten Elbro: Læseundervisning - teorier og indsigt. Karsten Gynther: Blended learning. Tom Richie: Anerkendelse i pædagogikken

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Pædagogiske teorier
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
631522
Nota udgivelsesår: 
2016
Udgave: 
Billesø & Baltzer, 2012, (5. udgave)
ISBN: 
9788778422989

Pædagogiske teorier
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
621704
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Billesø & Baltzer, 2012, (5. udgave)
ISBN: 
9788778422989

Pædagogiske teorier
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
606433
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Billesø & Baltzer, 2005, (4. udgave)
ISBN: 
8778421594

Pædagogiske teorier
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
601536
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Billesø & Baltzer, 2003, (3. udgave)
ISBN: 
8778420059
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater