Produktionshygiejne

Forfatter:
(Ernæringsassistent)
Note: 
Indhold: Hygiejne ; Almen fødevarehygiejne ; Forurening ; Mikrobiologi ; Bakterierne ; Egenkontrol ; Egenkontrol i praksis ; Personlig hygiejne ; Hygiejne i mindre køkkener ; Fødevarekontrol ; Skadedyr ; Rengøring ; Rengøring med omtanke ; Rengøringsvejledning ; Eksempel på et udviklingsarbejde ; Afsluttende case

Bemærk, Nota har flere udgaver af denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Produktionshygiejne

Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download
Bognummer: 
661372
Nota udgivelsesår: 
2024
Udgave: 
Praxis - Erhvervsskolernes Forlag, 2020, (6. udgave)
ISBN: 
9788757134247

Produktionshygiejne

Grundigt bearbejdet
Bognummer: 
637222
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Praxis - Erhvervsskolernes Forlag, 2016, (5. udgave)
ISBN: 
9788770825214