Professionelle samtaler og empatiske relationer

Om hvilke overvejelser socialarbejderen må gøre sig i rollen som professionel samtalepartner i mødet med borgeren. Med cases
Note: 
Indhold: Helle Nørrelykke: Professionelle samtaler. Anette Grønning: Digitale professionelle samtaler : kommunikation og sociale medier. Louise Hansen: Narrative samtaler. Livshistorier / Rikke Amalie Agergaard Jensen ... et al. Joan Lythje Andersen: Den livsorienterede samtale. Kirsten Henriksen: Samarbejdet med borgeren : perspektiver på sociale problemer og "det gode liv". Lis Møller: Anerkendelse i samtaler. Projektioner : fra ubevidst reaktion til bevidst handling / Birte Hansen og Anna Sejer Nielsen. Gina Søndergaard Lydersen: Den professionelle samtale og empatiske relationer. Nadja U. Prætorius: Opgør med fremmedgørelse og stress i arbejdslivet. Dorthe Birkmose: Risikoen for forråelse

Professionelle samtaler og empatiske relationer
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
640617
Nota udgivelsesår: 
2018
Udgave: 
Hans Reitzel, 2018
ISBN: 
9788741268620
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater