Robust organisationsforandring

design og implementering i orkanens øje
Redaktion: 
John Damm Scheuer
En række teori- og emperibaserede bud på hvordan man skaber robust organisationsforandring uden på forhånd at kende mål og resultater
Note: 
Indhold: Indledning - robust forandring (Forandringsprocessen / Peter Hagedorn-Rasmussen et al. Peter Hagedorn-Rasmussen: Design og implementering af robust organisationsforandring) ; At forstå rammerne - konteksten (Situationsafstemt forandring / Jan Pries-Heje, Yrsa Sønderby Eghave og Otto Vinter. Kompleksitet i forandringsprocesser - brug den konstruktivt / Tina Lildal-Granås og Anita Mac. Roller i forandring / Jan Pries-Heje og Helle Rosendal-Andersen. Frivillig forandring - beslutninger mellem rammesætning og frivillige tilvalg / Magnus Rotvit Perlt Hansen og Keld Bødker) ; Menneske og relationsarbejde (Individet i forandring / Steen Elsborg og Jan Pries-Heje. Relationer skaber forandring / Jan Pries-Heje, Yrsa Sønderby Eghave og Lene Pries-Heje. John Damm Scheuer: Forandring gennem oversættelse. Forandring som læreproces / Peter Hagedorn-Rasmussen og Steen Elsborg. Etik på spil / Katia Dupret, Tina Lildal-Granås og Lene Pries-Heje. Når forandringslederen er gået hjem / Jan Pries-Heje og Bent Adsersen)

Robust organisationsforandring
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
643036
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Samfundslitteratur, 2016
ISBN: 
9788759323977
Illustrator: 
Steen Christensen
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater