Rundt om sklerose

ernæring, alternative behandlinger og sund håndtering af udfordringerne
Note: 
Indhold: Sklerose på min måde : naturlig vis! ; At vælge alternativ behandling (Vi er mange der søger alternativer ; Videnskabelige beviser for effekten ; Måder at bruge alternativ behandling på ; At tage ansvar for sit helbred) ; Om sklerose (Sklerose-symptomer ; Sklerose-typer ; Immunforsvarets funktion ; Diagnosen stilles ; Konventionel behandling af sklerose) ; Brikker til det store puslespil sklerose (Hvorfor sklerose? ; Genetisk disposition ; D-vitamin forebygger og dæmper sklerose ; Mangel på B12 vitamin skader myelinet og svækker signalstofferne ; Mættet fedt, Karoline-koen og sklerose ; Sklerose som kviksølvfremkaldt auto-immunitet ; Sklerose som degeneration ; Belastning med kemikalier ; Ulabalce i i nervesystemets signalstoffer ; Vaccinationer kan give varige skader i immun- og nervesystem ; helbredsskadelig stråling ; Andre "vinkler" på sklerose-symptomerne) ; Ernæring som behandling af sklerose (Åh, alle de gode råd om kost! ; Kan vores kost fungere som medicin? ; Sklerosedæmpende kost ; Den rette fedtstof-balance dæmper inflammation ; Fiskeolie forebygger og dæmper sklerose ; Hvad er det med kolesterol? ; At holde et stabilt blodsukker ; Aminosyrer : byggestem til signalstofferne ; Vitaminer, mineraler og sporstoffer ; Spis anti-inflammatorisk ; Spis grøntsager og frugt hele dagen ; Skab variation ved at bruge alle smagsretninger ; For og imod at spise rå føde ; Fermenterede fødevarer ; Hold balance : om syre-base balancen og ying-yang balancen ; Hvad skal jeg drikke? ; Sklerose og knogleskørhed ; Gluten-intolerance og sklerose ; Spis økologisk og biodynamisk ; Et velfungerende fordøjelsessystem ; Udskiftnings-skema ; Dansksprogede kogebøger til inspiration) ; Bevægelse og motion ved sklerose (Yoga og åndedrætsteknik ; Fysioterapi ; Styrketræning ; Ridning ; Neuromuskulær elektrisk stimulation) ; En naturlig tilgang til gængse sklerose-udfordringer (At få energien op ; At få en god nattesøvn ; At afhjælpe vandladningsproblemer ; At modgå kognitive problemer ; At holde humøret oppe med naturlige stoffer ; Det forandrede familieliv) ; Supplerende behandlinger og metoder (Akupunktur ; Zoneterapi ; Homøopati ; Urter og lægeplanter ; Terapi og healingsmassage ; At bekræfte, visualisere og føle det gode ; Meditation) ; At vokse i livet med sklerose (At arbejde sig gennem krisen ; Skyld, skam og ansvar ; At leve enkelt : tid, penge og livsværdier ; Selvomsorg og livsglæde ; At skabe nye vaner ; Hvad er meningen?) ; Sociale aspekter omkring sygdom og sundhed (Forskellige opfattelser af sygdom og sundhed ; Sundhed, sygdom og politik ; Forbruger-interesser ; Forskning : håb for fremtiden?)

Rundt om sklerose
Lydbog med tekst

Spilletid: 
31 timer 17 minutter
Bognummer: 
39766
Indlæsningsår: 
2014
Nota udgivelsesår: 
2014
Indlæser: 
Udgave: 
Books on Demand, 2012
ISBN: 
9788771144437
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Rundt om sklerose
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Rundt om sklerose Standard e-bog
Bognummer: 
713323
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Books on Demand, 2012
ISBN: 
9788771144437
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Rundt om sklerose
Punktbog

Bognummer: 
413323
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Books on Demand, 2012
ISBN: 
9788771144437
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater