Samarbejdsdrevet innovation i praksis

Redaktion: 
Peter Aagaard ; Eva Sørensen ; Jacob Torfing
Note: 
Indhold: Samarbejdsdrevet innovation i praksis : en introduktion / af Jacob Torfing, Eva Sørensen og Peter Aagaard. Teori og metode i studiet af samarbejdsdrevet innovation i praksis / af Jacob Torfing, Eva Sørensen og Peter Aagaard. Samarbejdsdrevet politikinnovation i Det Etiske Råd : en succes der ikke bliver gentaget / af Susanne Boch Waldorff, Eva Sørensen og Anne Petersen. Magt og afmagt i psykiatrien : iscenesættelse af samarbejdsdrevne innovationsprocesser / af Lone Thellesen, Per Lykke Hansen og Claus Have. Offentligt-privat innovationssamarbejde : konkurrence og alliance / af Dorthe Hedensted Lund og Nana Vaaben. Birthe Lund: Fra samarbejdsdrevet innovation til innovative læreprocesser. Samarbejdsdrevet politikinnovation i praksis : udfordringer og muligheder / af Eva Sørensen og Annika Agger. Julie Borup Jensen: Innovation i folkeskolen. Gitte Miller Balslev: Ledelse af tværgående innovationssamarbejder : balance mellem det planlagte og det uforudsigelige. Innovative partnerskaber som mulighedsmaskiner for biblioteker / af Louise Overgaard og Birgit Jæger. Peter Aagaard: Organisationsinnovation som symbiotisk evolution : et casestudie af Det Kriminalpræventive Råd. Jesper Rohr Hansen: Bottom-up ledelse af samarbejdsdrevet innovation : Udsatte byområder i Københavns Kommune. Troels Schultz Larsen: TRYK Politi : en succesfuld fiasko ; Mellem begejstring og budgetfokus : offentlige ledere og samarbejdsdreven innovation i en krisetid. Ledelse af samarbejdsdrevet innovation i den kriminalpræventive indsats / af Elisa Kankaala og Andreas Hagedorn Krogh. Er der én eller flere tilgange til samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor? / af Peter Aagaard, Eva Sørensen og Jacob Torfing

Samarbejdsdrevet innovation i praksis
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
627813
Nota udgivelsesår: 
2014
Udgave: 
Jurist- og Økonomforbundet, 2014
ISBN: 
9788757432169
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater