Samtaler med forældre

hverdagsliv i familien
16 samtaler med forskellige forældre om problemstillinger, oplevelser og erfaringer, fulgt op af gode råd
Note: 
Indhold: Opdragelse eller vejledning? (Vores barn sover ikke ; Voldsom dreng i vuggestuen ; Min datter vil bestemme selv ; Drop krigen med jeres lille pige) ; Samvær i familien (Ensom pige på fem år ; Vores søn giver hurtigt op ; Storesøster tryner sin lillebror ; Vores dreng må lære at sige fra) ; Tal så de hører efter! (Når det kun er mor, der dur ; Dine børn længes efter tryghed ; Stedfar eller bonusven? ; Vores dreng får meget skæld ud) ; Vores barn trives ikke (Sig nej, før du mister respekten for dig selv ; Jeres dreng kan få mere selvværd ; Er min dreng klar til skolen? ; Dyb uenighed efter skilsmisse)

Samtaler med forældre
Lydbog

Spilletid: 
3 timer 19 minutter
Bognummer: 
19564
Indlæsningsår: 
2010
Nota udgivelsesår: 
2010
Indlæser: 
Udgave: 
Apostrof, 2009
ISBN: 
9788759106648
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater