Sarah Thornhill

Forfatter:
Sarah er yngste datter af William Thornhill, der som straffefange i 1806 blev deporteret til kolonien New South Wales i Australien. Her har han skabt sig et blomstrende landbrug og er blevet en holden mand. Sarah's kærlighedshistorie er i centrum for skildringen. Hun elsker Jack Langland, og alt virker lyst og lykkeligt, men der er en ubehagelig hemmelighed i familien, og hun må dykke dybt ned i fortidens fortielser for at kunne forstå og acceptere

Sarah Thornhill (Engelsk)
Lydbog

Spilletid: 
8 timer 45 minutter
Bognummer: 
42338
Nota udgivelsesår: 
2015
Indlæser: 
Udgave: 
Canongate, 2012
ISBN: 
9780857862563
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater