Social- og specialpædagogik

Redaktion: 
Holger Kjærgaard
(Fagbog til specialiseringen)
Note: 
Indhold: Holger Kjærgaard: Social- og specialpædagogik - hvad er det? Individualiserende problemforståelser i pædagogisk arbejde / af Britta Dumstrei & Simon Sejer Nielsen. Ullrich Zeitler: Kvalitet i det socialpædagogiske arbejde. John Andersen: Empowerment, kritisk teori og aktionsforskning. Inge M. Bryderup: Synet på børn og på de socialpædagogiske opgaver - et historisk blik. Janne Hedegaard Hansen: Inklusion og eksklusion. Bennyé D. Austring: Æstetik og socialpædagogik. Mikkel Boje Smidt: Social- og specialpædagogisk arbejde med udgangspunkt i målgruppens livsbetingelser. Kevin Anthony Perry: "SuperStikkerPatruljen" - tillid og mistillid som udtryk for kulturel indramning. Marleen Stefansen: Tilværelsespsykologi og kvalificeret selvbestemmelse - teoretiske afsæt for udviklingen af mestringsevne hos unge med sociale og psykiske vanskeligheder. Trine Schultz: Omsorgs- og handlepligt i forhold til udsatte børn og unge samt voksne med nedsat psykisk funktionsevne. Mie Engen: Autonomi og mestring - socialpædagogisk arbejde med voksne udviklingshæmmede i botilbud. Mette Rømer: Det socialpædagogiske arbejde på botilbud med domfældte udviklingshæmmede - rammebetingelser og dilemmaer. Ditte-Marie From: Sundhedsfremmende pædagogik på specialinstitutioner. Psykosocialt arbejde i relationel praksis sammen med mennesker med alvorlige psykiske problemer / af Pernille Mørch Jensen og Line Top Abildtrup. Anni Mortensen: Neuropædagogik - pædagogik med hjernen og med hjertet. Pædagogisk arbejde på plejehjem med fokus på mennesker med demens / af Elisabeth Mølholm Andersen og Mette Wraagaard Ingstrup. Birgit Kirkebæk: Etik i social- og specialpædagogik

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Social- og specialpædagogik
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
638475
Nota udgivelsesår: 
2018
Udgave: 
Akademisk Forlag, 2018, (2. udgave)
ISBN: 
9788750051282

Social- og specialpædagogik
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
629281
Nota udgivelsesår: 
2015
Udgave: 
Akademisk Forlag, 2015
ISBN: 
9788711374894
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater