Social- og specialpædagogik i teori og praksis

Note: 
Indhold: Teori (Social- og specialpædagogik / Tim Vikær Andersen, Vibe Larsen og Gitte Lyng Rasmussen. Søren Langager: Det social- og specialpædagogiske landkort. Lotte Hedegaard-Sørensen: Specialpædagogisk inklusion og inkluderende specialpædagogik. Etik og faglighed - fundament for socialpædagogiske indsatser / Anne Skov og Ditte Sørensen. Mie Engen: Omsorg i socialpædagogisk arbejde. Gitte Lyng Rasmussen: Tværprofessionelt samarbejde i et pædagogperspektiv. Mette Bladt: Socialpædagogikkens samfundsmæssige opgave om igen. Vibe Larsen: Udviklingshæmmede i samfundet) ; Praksis (Jonas Dueholm: Musikaktivitet med psykisk sårbare unge - æstetik, krop og mening. Krop og bevægelse i det social- og specialpædagogiske arbejde / Tine Soulié og Eva Rose Rechnagel. Dea Birgitte Hansen: Specialpædagogisk praksis i et brugerperspektiv. Omsorg, skadesreduktion og empowerment i arbejdet med socialt udsatte kvinder / Rasmus Roland Christensen og Ane Hinna Menzer. Kim Rasmussen: Ung, udviklingshæmmet og under uddannelse)

Social- og specialpædagogik i teori og praksis
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
638332
Nota udgivelsesår: 
2018
Udgave: 
Frydenlund, 2017
ISBN: 
9788771187892
Illustrator: 
Sonja Iskov m.fl.
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater