Solskin & sommermad

En aldeles herlig og inspirerende kogebog om sommermad. De to forfattere tager udgangspunkt i sæsonens danske råvarer, så der er klassiske og nye opskrifter med hyldebær, rabarber, jordbær, fjordrejer og nye kartofler. Der er også salater og sandwich, lette lune retter, ideer til grillen og meget indbydende desserter (også is og sorbet), kager og brød. Opskrifterne er lette at gå til og der er inspiration til borddækning og pynt med sommerens blomster, strandskaller osv. En dejlig og anvendelig bog, som man straks associerer med sommer, sol, ferie, sommerhus, terrasse, udendørsliv, lune aftener, lyse nætter - og god og enkel mad.

Solskin & sommermad

Standard e-bog

Du skal være logget ind for at kunne downloade denne bog. Gå til login.

Bognummer: 
706228
Nota udgivelsesår: 
2006
Udgave: 
Gyldendal, 2004
ISBN: 
8702027062

Emneord