Specialdidaktik i teori og praksis

undervisning på specialskoler og i specialklasser
Redaktion: 
Helga Borgbjerg Hansen, Brian Degn Mårtensson
Note: 
Indhold: Specialdidaktik - hvad er det? (Brian Degn Mårtensson: Pædagogik, didaktik og det specielle. Rasmus Alenkær: Når læring har særlige vilkår. Mette Bruun: Det specielle ved specialdidaktik?). Specialdidaktiske overvejelser (Kim Rasmussen: Børns hverdagsliv og oplevelser i skolen. Brian Degn Mårtensson: Elevens møde med faget. Mette Friderichsen: En specialdidaktisk professionsdiskurs). Specialdidaktik i praksis - faget dansk (Helga Borgbjerg Hansen: Læsepolitik i praksis. Lis Pøhler: Strukturerende tekstsamtaler. Helga Borgbjerg Hansen: "Skriv og læs" på iPad). Specialdidaktik i praksis - faget matematik (Bent Lindhardt: Matematik i et specialdidaktisk perspektiv. Mette Saaby Nielsen: Faglig læsning i matematik. Henrik Skovhus: Matematik og differentiering). Specialdidaktik i praksis - eksempler fra andre fag (Anette Lind: Natur/Teknologi. Peter Kock Hansen: Idræt i specialskolen. Kim Nielsen: Engelsk). Specialdidaktik i praksis - eksempler på tværfaglighed (Når kunst åbner nye verdener / Martina Ernstberger og Helle Søndergaard. Helga Borgbjerg Hansen: Storylinemetoden. Læring og struktur med iPad / Marianne Juul Glud, Jacob Thorsted og Helle Damgaard Melin). Tværgående temaer (Lotte Hedegaard-Sørensen: Tværprofessionelt samarbejde om specialdidaktiske problemstillinger. Preben Olund Kirkegaard: Kvalitetsvurdering af undervisningen i særlige tilbud - praksisfortællinger. Niels Egelund: Elevplaner, mål og specialdidaktik)

Specialdidaktik i teori og praksis
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Specialdidaktik i teori og praksis Standard e-bog
Bognummer: 
636320
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Hans Reitzel, 2017
ISBN: 
9788741265377
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Specialdidaktik i teori og praksis - undervisning på specialskoler og i specialklasser
Punktbog

Bognummer: 
417256
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Hans Reitzel, 2017
ISBN: 
9788741265377
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater