Specialpædagogik i en brydningstid

Forfatter:
Redaktion: 
Jesper Holst, Søren Langager, Susan Tetler
Note: 
Indhold: Aktuelle tendenser (Jesper Holst: Specialpædagogisk retorik og virkelighed. Susan Tetler: Rummelighedens didaktik. Kirsten Baltzer: Fra specialundervisning til specialpædagogik). Vurderinger og diagnoser (Mogens Hansen: Diagnoser og specialundervisning. Pædagogisk psykologi ved en korsvej / af Charlotte Ringsmose og Steen Hilling. John Maul: Om også at anvende sin sunde fornuft i specialpædagogikken). Det narrative og det musiske (Birgit Kirkebæk: Kommunikation, skabelse, erkendelse og fortælling. Hans Clausen: Er specialpædagogik en god historie?). Fra den specialpædagogiske sidelinie (Preben Kirkegaard: Socialpædagogikken i en differentieret verden. Erik Jørgen Hansen: "Det normale" - og uddannelsespolitikken). Fremtidsperspektiver (Niels Egelund: Hvor er specialpædagogikken på vej omkring år 2000? Søren Langager: Specialpædagogik efter "Gutenberg Æraen")

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Specialpædagogik i en brydningstid
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
604128
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Systime Academic, 2004
ISBN: 
8776750175

Specialpædagogik i en brydningstid
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Specialpædagogik i en brydningstid Standard e-bog
Bognummer: 
700109
Nota udgivelsesår: 
2000
Udgave: 
Systime, 2000
ISBN: 
8761601764
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater