Specialpædagogisk praksis

indspil og udspil
Redaktion: 
Niels Egelund
Note: 
Indhold: Niels Egelund: Specialpædagogik - fra gamle mod nye paradigmer. Kirsten Baltzer: Specialpædagogik i den rummelige skole. Susan Tetler: Delagtighed - et specialpædagogisk kernebegreb? Jesper Holst: Skolekultur og henvisning til specialundervisning. Anne Morin Thygesen: På tværs af det normale og det specielle i børnehaveklassen. Rummelighed i uddannelse og erhverv / af Charlotte Ringsmose og Leif Buch-Hansen. Tine Fristrup: Specialpædagogikkens sociale forhold. Rummelighed - et populært, men tvivlsomt begreb / af Connie Boye og Lilian Jacobsen. Dilemmaer i senmoderniteten for de psykisk udviklingshæmmedes integration / af Mogens Lundahl og Steinunn Skaptadottir. Grete Liv Andersen: Etniske unges kulturelle møde med det danske specialpædagogiske system. Bengt Persson: Vart är specialpedagogiken på väg?

Specialpædagogisk praksis
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
605980
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Danmarks Pædagogiske Universitet, 2004
ISBN: 
8776130754
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater