Sundhed, krop og bevægelse

Redaktion: 
Michaela Jørgensen
(PA pædagogisk assistentuddannelse)
Note: 
Indhold: Sundhed i i den pædagogiske praksis (Sundhed i den pædagogiske praksis ; Mental sundhed ; Mental sundhed og mindfulness ; Sundhedspædagogik ; Maden og måltidet ; Sundhed og bevægelse ; Hygiejne ; Hjælp til personlig hygiejne ; Seksualitet og kropslighed i et sundhedsfremmende perspektiv ; Syge børn og voksne ; Medicinhåndtering - ansvar og kompetencer) ; Arbejdsmiljø og ergonomi (Introduktion til arbejdsmiljø og ergonomi ; Psykosocialt arbejdsmiljø ; Forebyggelse af konflikter og vold ; Undgå stress på arbejdspladsen ; Det fysiske arbejdsmiljø ; Pas godt på din krop ; Det kemiske arbejdsmiljø) ; Bevægelse og idræt (Bevægelse og idræt i den pædagogiske praksis ; Omgivelsernes betydning for bevægelse og idræt ; Planlægning og udførelse af bevægelsesaktiviteter ; Legekultur og inkluderende fællesskaber ; Glæde ved bevægelse ; Aktiviteter, der stimulerer sanser og motorik ; Boldlege og boldbasis som et pædagogisk redskab ; Slåskultur i pædagogisk praksis ; Aktiviteter, der understøtter kropsbevidstheden ; Idræt til mennesker med handicap ; Forebyggelse af skader og ulykker)

Sundhed, krop og bevægelse
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
634066
Nota udgivelsesår: 
2016
Udgave: 
Munksgaard, 2016
ISBN: 
9788762815124
Illustrator: 
Eva Wulff m.fl.
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater