Sundhedspædagogik og sundhedsfremme

teori, forskning og praksis
Note: 
Indhold: Bjarne Bruun Jensen: Et sundhedspædagogisk perspektiv på sundhedsfremme og forebyggelse. Keith Tones: Værdier, ideologi og sundhedsfremme. Kari Kragh Blume Dahl: Sundhedspædagogik for ældre - mod nye horisonter. Jeanette Magne Jensen: Hverdagsliv og sundhedspædagogik. Ulla Pedersen: Vurdering af Story/Dialogue-metoden som evalueringsmetode inden for sundhedsfremme. Pär Nygren: Verdier og ideologier i profesjonelle handlingskompetanser. Karen Wistoft: Værdier og sundhedspædagogik. Anders Kruse Ljungdahl: Normer og normalisering - Georges Canguilhem i et sundhedspædagogisk perspektiv. Venka Simovska: Participation og læring for sundhedsfremme - et sociokulturelt perspektiv. Birgitte Justiniano: Krop, rum og læring : sundhed. Jette Benn: Mad, kost, ernæring - er det et fedt? Stig Broström: Trivsel, omsorg og læring i småbørnspædagogikken - på vej mod educare. Christina Klyhs Albeck: Social kapital som ressourceperspektiv på skolen. Jeppe Læssøe: Den sundhedsfremmende mediator. Lars-Henrik Schmidt: Om raskhedsfremme. Mark Dooris: Sundhedsfremmende settings : teori, politik og praksis. Fokus på evidens inden for sundhedsundervisning og sundhedsfremme / Monica Carlsson og Venka Simovska

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Sundhedspædagogik og sundhedsfremme
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
611260
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Aarhus Universitetsforlag, 2009
ISBN: 
9788779343993

Sundhedspædagogik og sundhedsfremme
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
611259
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Aarhus Universitetsforlag, 2009
ISBN: 
9788779343993
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater