Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole

praktisk guide til en helhedsorienteret indsats
Redaktion: 
Stig Broström m.fl.
(Pædagogik og sundhed) Indhold: Helhedsorienteret sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole / af Venka Simovska et al. Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbuddet (Anette Johansen: Sundhedstilstand og sundhedsproblemer blandt børn i dagtilbud. Bente Jensen: Hvad sker der, når daginstitutionerne tænker "forfra" i forbindelse med at styrke socialt udsattes børns læring og trivsel? Anette Schulz: Reduktion af social ulighed i sundhed - dagtilbuddet som indsatsmiljø. Ole Henrik Hansen: Udfordringer ved implementering af en sundhedsprofil i de pædagogiske rammer omkring det nul-treårige barn ; Udvikling af mental sundhed gennem interaktioner mellem børn og omsorgsgivere. Stig Broström: En sundhedspædagogisk læreplan i dagtilbud. Udvikling af handleplaner i relation til arbejdet med sårbare børn / af Ulla Pedersen og Anette Schulz. Anders Skriver Jensen: Det didaktiske fundament for sundhedspædagogisk arbejde. Ove Steiner Rasmussen: Professionelle kompetencer hos pædagogen) ; Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i skolen (Bjørn Holstein: Sundhedsproblemer blandt skolebørn. Venka Simovska: At skabe handling og forandring - de (tvær)faglige synsvinkler i sundhedspædagogisk praksis. Sundhed som tema på den pædagogiske dagsorden ; Videndeling og netværk i praksis / af Ulla Pedersen og Anette Schulz. Sundhedsfremme - fra politiske intentioner til didaktisk praksis i folkeskolen / af Lone Lindegaard Nordin, Katrine Dahl Madsen og Venka Simovska. Kirsten Rigbolt: Udfordringer for samarbejde mellem lærere og pædagoger om sundhed i skolen. Line Anne Roien: Seksualundervisning i skolen - rammer, praksis og udfordringer. Monica Carlsson: Professionelle kompetencer i relation til sundhedsfremme i skolen. Børge Koch: Hvordan sikrer vi en helhedsorienteret kommunal indsats i praksis?)

Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
630612
Nota udgivelsesår: 
2015
Udgave: 
Dafolo, 2015
ISBN: 
9788772819174
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater