Sygedagpengeloven

Bogen giver en bred vejledning om sygedagpengelovgivningen og den praksis, der knytter sig hertil, og giver svar på de fleste spørgsmål om sygedagpenge. Denne 5. udgave af bogen er ajourført i forhold til de ændringer, der er sket i sygedagpengelovgivningen siden 2006. Der er sket en række ændringer i sygedagpengesystemet – flere af grundlæggende karakter. Der er således siden da vedtaget mere end 30 lovforslag på området. Først og fremmest er der den sygedagpengereform, som trådte i kraft henholdsvis 1. juli 2014 og 5. januar 2015. Hensigten med reformen var bl.a. at sikre sygedagpengemodtagere økonomisk sikkerhed under et sygdomsforløb, og at indsats og opfølgning skal ske tidligt i sygeforløbet. Endvidere skal indsatsen i højere grad afspejle den sygemeldtes behov for støtte til at vende tilbage til arbejdsmarkedet og den virksomhedsrettede indsats skal derfor styrkes. Også de øvrige reformer på beskæftigelsesområdet har medført ændringer i sygedagpengeloven. Bogen beskriver endvidere den digitalisering af sygedagpengeområdet, som har medført, at både arbejdergiverne og de sygemeldte nu har pligt til at anvende digitale løsninger. Om bogen Der er tre indgange til bogen. For det første §-stikord, hvor de beskrevne emner er anført ud for den relevante bestemmelse i sygedagpengeloven. For det andet en alfabetisk emneplacering, og for det tredje et alfabetisk stikordsregister med angivelse af, på hvilken side emnet er beskrevet. Bogen er således udformet som opslagsbog med flere muligheder for en hurtig og målrettet informationssøgning

Sygedagpengeloven
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Sygedagpengeloven Standard e-bog
Bognummer: 
635345
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Karnov Group, 2017, (5. udgave)
ISBN: 
9788761938497
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Sygedagpengeloven
Punktbog

Bognummer: 
417016
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Karnov Group, 2017, (5. udgave)
ISBN: 
9788761938497
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater