Sygemeldt - processen og vejen tilbage

En håndbog til sygemeldte med coachende værktøjer og juridisk guideline
Note: 
Indhold: Hvordan coacher du dig selv? ; Sygemelding og uarbejdsdygtighed ; Hvad gør du i forhold til at anmelde sygdom? ; Hvad skal din arbejdsgiver gøre? ; Hvad skal kommunen gøre? ; Sanktioner ; Tidsbegrænsning på sygedagpenge, forlængelse og jobafklaringsforløb ; Refusion til arbejdsgiver ; Den aktive indsats ; Min Plan og rehabiliteringsplanen ; Hvad er et rehabiliteringsteam? ; Øvelse i at koble dine mål med lovgivningen ; Værd at vide

Sygemeldt - processen og vejen tilbage
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
632432
Nota udgivelsesår: 
2016
Udgave: 
Schelde Frederiksen, 2015
ISBN: 
9788799688517
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater