Utdanning til omsorg

i fortid, nåtid og framtid
Redaktion: 
Anders Johan W. Andersen, Inger Beate Larsen og Olle Söderhamn
Note: 
Indhold: Utdanning til omsorg : en introduktion / Anders Johan W. Andersen, Inger Beate Larsen, Olle Söderhamn. Del 1: Inngang (Grunnvilkår og etikk / Kari Martinsen. Skolen i sykehuset : om framveksten av en sykepleierutdanning / Anders Johan W. Andersen. Når omsorgsutdanninger får egne hus : om materialitetens betydning for læring og dannelse / Inger Beate Larsen. Har sykepleien fortsatt en framtid? / Herdis Alvsvåg). Del 2: Fortid i nåtid (En vanvittig historie : omsorgen for sinnslidende i Aust-Agder / Anders Johan W. Andersen. Nasjonale og lokale føringer i etableringen og utviklingen av en vernepleierutdanning / Sigrid Melbye Hødnebø. I alle ting kjærlighet : om materialitet og nestekjærlighet i omsorgsinstitusjoner / Inger Beate Larsen. Måling av omsorg : refleksjoner over et trekk i tiden / Jan-Erik Hallandvik). Del 3: Nåtid i framtid (Kjønn, omsorg og kommunikasjon : unge menns håndtering av alvorlig sykdom / Kari-Anne Bjørnerud, Ulla-Britt Lilleaas. Omsorg og teknologi : i dag og i morgen / Bjørg Dale ... et al. Etikk i teknologiens verden / Åshild Slettebø. Oppdrag omsorgsforskning : hva betyr de nye forskningssentrene for omsorgsfagene? / Olle Söderhamn).

Utdanning til omsorg (Norsk)
Indscannet e-bog, let bearbejdet (Norsk)

Bognummer: 
627261
Nota udgivelsesår: 
2014
Udgave: 
Gyldendal akademisk, 2010
ISBN: 
9788205400702
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater