Verden som den er

fem historier om, hvordan det gik til, at verden blev moderne
Forfatter:
Med udgangspunkt i en række radioforedrag Søren Mørch holdt i 2003 efter at have modtaget Rosenkjærprisen beskriver forfatteren udviklingen fra den gamle verden til den moderne
Note: 
Indhold: Forandring (Kun for øjne er morgenen rød ; Efter fistelen) ; Opdagelse (Magellans ekspedition ; Navigare necesse est : det er nødvendigt at sejle) ; Udvikling (Et brev fra Ternate ; Omkring Herkules' vugge) ; Kulturradikale (Emile Zolas død ; En mærkelig sag ; Hvorfor er det, at denne jøde ikke kan blive siddende på Djævleøen, hvor han er anbragt? ; Jeg anklager- !) ; Tradition (Det sidste feltslag ; Traditionen er den skæbnesvangre skikkelse, historien antager, når man ikke studerer den (Martin A. Hansen) ; Hvordan en nationalsang blev til ; Rektor Heidegger)

Verden som den er
Lydbog

Spilletid: 
5 timer 54 minutter
Bognummer: 
34927
Indlæsningsår: 
2006
Nota udgivelsesår: 
2006
Indlæser: 
Udgave: 
Politiken, 2005
ISBN: 
8756775423
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater