Viden om verden

en grundbog i antropologisk analyse
Forfatter:
Redaktion: 
Kirsten Hastrup
Note: 
Indhold: Kirsten Hastrup: Introduktion : antropologiens vendinger ; Handling : mellem subjektivitet og historie ; Refleksion : vidensbegreber og videnskab. Pia Lundberg: Perception : kultur, opfattelsespraksis og viden. Francine Lorimer: Forståelse : et socialt forhold. Sally Anderson: Kategorisering : fællesmængder og særpræg hos børn. Helle Bundgaard: Normalitet : positioner og kategoriseringsprocesser i det institutionelle rum. Henrik Vigh: Navigation : unge i konfliktfyldt terræn. Tine Tjørnhøj-Thomsen: Slægtskab : tilblivelse, forbundethed og fællesskab. Netværk : transnational migration og social sammenhæng / Karen Fog Olwig og Karsten Pærregaard. Intentionalitet : hensigten med handlinger / Tine Gammeltoft og Hanne Overgaard Mogensen. Investering : forventninger på spil / Kåre Jansbøl og Vibeke Steffen. Christian Kordt Højbjerg: Ritual : et kognitivt perspektiv på initiation, hemmelige selskaber og politisk organisering. Jacqueline Ryle: Religion : tro, tradition, politik. Autoritet : shamaner, præster og religiøs viden / Morten Axel Pedersen og Cecilie Rubow. Katja Kvaale: Tradition : det oprindeliges modernisering. Mark Vacher: Modernitet : mennesket i en ufortalt historie. Charlotte Baarts: Solidaritet : arbejdsdeling og tillid. Andreas Roepstorff: Vidensstilistik : fem bud for en praktisk vidensantropologi. Løsningsmodeller : sociale teknologier som antropologisk arbejdsfelt / Steffen Jöhncke, Mette Nordahl Svendsen og Susan Reynolds Whyte

Viden om verden
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
605721
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Hans Reitzel, 2004
ISBN: 
8741223098
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater