Forfatterportræt

Barbara Bickmore

Barbara Bickmore er en rigtig underholder. Hun skriver romantiske romaner fra spændende og fremmedartede steder. Bøgerne forgår i forskellige verdensdele.

En forfatter vokser op

Barbara Bickmore er født i USA. Før hun blev professionel forfatter var hun lærer i amerikansk litteratur. Hun har altid elsket at skrive og skrev sin første novelle, da hun var 7 år.

Alligevel skrev hun i mange år kun til skrivebordsskuffen, fordi hun ikke syntes det var godt nok. Hun gik på biblioteket og læste masser af bøger og pludselig en dag, var tiden moden. Selvom hun havde fuldtidsarbejde, kunne hun hver weekend skrive 25 sider af sin første bog. Da den var færdig, blev den lynhurtigt solgt til udgivelse og var en succes lige fra starten. Bogen kom til at hedde Øst for solen.

Succes lige fra starten

Alle Barbara Bickmores bøger er oversat til 16 forskellige sprog og udgivet i 22 forskellige lande. Forfatteren er meget glad for sin succes. Hun føler sig nærmest som en Askepot og er taknemmelig over for læserne for den store succes.

Om bøgerne

Barbara Bickmore skriver pragtfulde, underholdende romaner. De har altid en god historie. I bøgerne hører man om forskellige interessante historiske perioder selvom nogle bøger også foregår i nutiden. Fjerne stjerner foregår i Kina, I akaciens skygge, Hjemkomst og I månens skær i Australien og på Hjertets bekostning i Texas. Debutromanen Øst for solen og Vest for månen foregår i Afrika, nærmere betegnet Syd Rhodesia/Zimbabwe. I de to sidstnævnte bøger hører man om henholdsvis en kvinde, der er missionær og sygeplejerske, hendes datter og hendes barnebarn, der er læge.

Gode gerninger, succes og kærlighed

Oftest er hovedpersonerne meget involveret i humanitært arbejde. De historiske perioder, som for eksempel i Kina i tiden 1923-38, hvor der var store politiske omvæltninger, beskrives meget spændende.

Personerne optræder som rigtige mennesker med humor, lidenskab og handlekraft. De vil gerne gøre noget ved den elendighed, som de ser omkring sig. Bøgerne er fyldt med dramatik og masser af handling.

Personerne er hele mennesker, der oplever kærlighed, succes, sorg og glæde. Et er sikkert: med Barbara Bickmore bliver man godt underholdt.

7. oktober 2005

Bøger af samme forfatter