Ændre Cookies-indstillinger på din iPad eller iPhone

Her følger en vejledning til, hvordan du ændrer Cookies-indstillingerne på din iPad eller iPhone, så du kan logge på Nota Bibliotek med UNI-Login.

Cookies-indstillingerne i Safari på din iPad eller iPhone kan skabe problemer for din brug af Nota Bibliotek fx hvis du logger på med UNI-Login.

For at opsætte cookiesindstillingerne korrekt på din iPad eller iPhone skal du gøre følgende:

1. Vælg knappen "Indstillinger" fra startmenuen på din iPad/iPhone.
    Skærmbillede af Indstillinger

2. Vælg indstillingerne for Safari ved vælge knappen "Safari".
    Skærmbillede af knappen Safari

3. Vælg nu knappen "Bloker cookies" som du finder under "Anonymitet og sikkerhed".

Skærmbillede af knappen Bloker cookies

4. En række nye indstillinger vil nu være mulige at vælge. Vælg nu knappen "Tillad altid".
    Skærmbillede af knappen Tillad altid

5. Du har nu valgt at tillade cookies altid og er klar til at logge på Nota Bibliotek. Tryk på "Hjem" knappen (den fysiske runde knap på iPad'en/iPhone'en), for at vende tilbage til startmenuen igen. Her skal du vælge knappen "Safari".Skærmbillede af knappen Safari

6. Gå til Nota Bibliotek og vælg knappen "Log ind". Hvis du allerede er logget ind med dit normale Nota Login, men gerne vil bruge dit UNI-Login, skal du vælge knappen "Log ud".Skærmbillede af Nota biblioteks forside

7. Du har nu mulighed for at vælge den type af login du ønsker. Vælg UNI-Login.
    Skærmbillede af Nota Bibliotek log på side

8. Indtast nu dit brugernavn og din adgangskode i de to tekstfelter og vælg knappen "Log ind".
    Skærmbillede af Nota Bibliotek log på side

Du er nu klar til at bruge Nota Bibliotek. God fornøjelse.