Bestil en ny adgangskode

Sådan får du en ny adgangskode

I denne vejledningen kan du læse om hvordan man bestiller en ny adgangskode på SMS eller e-mail.

Få ny adgangskode på SMS

1. Gå til Nota.dk.

2. Vælg ”Glemt adgangskode?”.

Skærmbillede af Nota Biblioteks log in portal

3. Skriv dit CPR-nummer eller brugernummer. Er du underviser eller assistent skal du skrive dit brugernummer.

Skærmbillede af siden Glemt adgangskode

4. Ønsker du at få en sms med din midlertidige kode skal du vælge knappen Nulstil via SMS.

Skærmbillede af siden Glemt adgangskode

5. Du vil nu modtage en SMS med en kode. Mobilnummeret konden sendes til er det Nota har fået oplyst ved din indmeldelse eller som du har indtastet under Indstillinger på Nota Bibliotek.

6. Indtast den midlertidige kode i feltet Indtast kode sendt på SMS. Tryk derefter på knappen Næste.

Skærmbillede af formular til ny adgangskode

Hvis du ikke modtager en SMS i løbet af kort tid, skal du kontakte Notas Support.

7. Vælg nu en ny kode på mindst 8 tegn. Skriv koden i feltet Ny adgangskode og skriv den igen i feltet Gentag ny adgangskode. Tryk derfter på knappen Gem adgangskode.

Skærmbillede af formular for ny adgangskode

8. Du kommer nu til Nota Biblioteks log på portal. Skriv din nye adgangskode og vælg knappen Log på.

Du har nu adgang til Nota Bibliotek.

Få ny adgangskode pr. mail.

1. Gå til Nota.dk.

2. Vælg ”Glemt adgangskode?”.

3. Skriv dit CPR-nummer eller brugernummer. Er du underviser eller assistent skal du skrive dit brugernummer.

4. Ønsker du at få en email med din midlertidige kode skal du vælge knappen Nulstil via email.

Skærmbillede af siden Glemt adgangskode

5. Du vil nu modtage en mail med en kode. Mailen som konden sendes til er den Nota har fået oplyst ved din indmeldelse eller som du har indtastet under Indstillinger på Nota Bibliotek.

Hvis du ikke modtager en mail, skal du kontakte Nota Support.

6. Øverst på din skærm vil en meddelelse poppe op som informerer omkring, at der er sendt intruktioner til din mail.

Skærmbillede af info meddelelse

7. Åbn e-mailen fra Nota og følg det medsendte link.

Skærmbillede af mail

8. Vælg nu en ny kode på mindst 8 tegn. Skriv koden i feltet Ny adgangskode og skriv den igen i feltet Gentag ny adgangskode. Tryk derfter på knappen Gem adgangskode.

Billede af felter til indtastning af adgangskode

9. Du kommer nu til Nota Biblioteks log på portal. Skriv din nye adgangskode og vælg knappen Log på.

Billede af log ind side

Du har nu adgang til Nota Bibliotek.

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 8.00-15.00, Fredag kl. 8.00-12.00