Bestil en ny adgangskode

Sådan får du en ny adgangskode

I vejledningen kan du læse om hvordan man bestiller en ny adgangskode på SMS eller e-mail.

1. Gå til Nota.dk.

2. Vælg ”Glemt adgangskode?”.

Billede af lig ind skærmbillede

3. Skriv dit CPR-nummer eller brugernummer. Er du underviser eller assistent skal du skrive dit brugernummer.

Billede af glemt adgangskode skærmbillede.

4. Ønsker du at få en sms med din midlertidige kode skal du vælge Nulstil via SMS.

Skærmbillede af Glemt adgangskode formular

5. Du vil nu modtage en SMS med kode til det mobilnummer, vi har fået oplyst ved din indmeldelse eller som du har indtastet under Indstillinger.

6. Indtast den midlertidige kode, du har modtaget på SMS.

Billede af formular hvor ny adgangskode skal tastes

Hvis du ikke modtager en SMS i løbet af kort tid, skal du kontakte Notas Support.

7. Vælg nu en ny kode på mindst 8 tegn og skriv den i begge felter.

Billede af formular for ny adgangskode

8. Du kommer nu til Log på skærmbilledet. Skriv din nye adgangskode og vælg Log på.

Du har nu adgang til Nota Bibliotek.

9. Du kan også vælge at få den midlertidige kode sendt til din mail. Vælg Nulstil via e-mail.

Billede af formular for glemt adgangskode

10. Du vil nu modtage ny midlertidig kode til den e-mailadresse du har oplyst eller er blevet registreret på. Hvis du ikke modtager en mail, skal du kontakte Nota Support.

På skærmen vil du se følgende:

Billede af besked på skærm: Yderligere instruktioner er sendt til din e-mail-adresse

11. Åbn e-mailen fra Nota og følg det medsendte link.

Billede af mail fra Nota Bibliotek

12. Indtast din nye adgangskode og vælg derefter Gem adgangskode.

Billede af felter til indtastning af adgangskode

13. Du kommer nu til Log på skærmbilledet. Skriv din nye adgangskode og vælg Log på.

Billede af log ind side

14. Du har nu adgang til Nota Bibliotek.

Kontakt:
Support & Distribution
Tlf. 39 13 46 00
Åbningstider:
Hverdage: kl. 8.00-15.00, Fredage: kl. 8.00-12.00 Weekender og helligedage: Lukket.