DAISY-afspillere

Her får du forklaringen på forskellige måder at afspille en DAISY-lydbog

Der er overordnet to muligheder for at afspille DAISY-bøger:

Daisy hardware
Daisy apps

Daisy-hardware

En DAISY-afspiller er en fysisk afspiller.
Du kan ansøge din kommunen om at låne en Daisy afspiller via Borger.dk. Du kan også købe en Daisyafspiller. Læs mere her: HMI-basen

Daisy software

En Daisy software afspiller er et program til din computer, hvor du både kan lytte til samt læse teksten.
Her er en liste over forskellige Daisy afspillere:

Daisy apps

Du kan naturligvis afspille DAISY-lydbøger fra Nota på vores egen app - Nota Bibliotek.

Du kan downloade en Daisy app til din smartphone eller tablet.

Find de forskellige apps i App Store eller Google Play.
Se her hvordan du downloader en lydbog i Daisy-format: Download en lydbog i DAISY-format.