Download af standard e-bog

Her følger en vejledning til, hvordan du downloader en standard e-bog til din PC.

Alle Notas e-bøger downloader du direkte fra Notas bibliotek til din PC. I denne vejledning downloader vi i formatet Docx, Word.

1. Log ind på Notas Bibliotek. Vælg den e-bog som du ønsker at downloade.
  2. Vælg fanen "E-bog".
    Skærmbillede der viser placeringen af fanen e-bog

3. Vælg formatet ”Docx Word” via dropdown menuen som du finder før ”Download”.
    Skærmbillede af valgt Docx Word format

4. Tryk nu på ”Download”.
    Skærmbillede af download muligheden

5. En boks nedenunder ”Download” vil nu være fremme med teksten ”Download er startet. Hvis ikke – venligst klik her”. Hvis download ikke starter automatisk, kan du trykke på ”Klik her” i boksen.Skærmbillede der viser at download er startet

6. Vælg ”Åben” når bogen er færdig med at downloade.
    Skærmbillede der viser ”Åben” knappen

7. Din e-bog er nu downloadet i formatet Docx, Word og vil blive vist på din PC. Du kan nu læse bogen eller lytte til den via dit oplæsningsprogram.Skærmbillede der viser downloadet e-bog