Download en e-bog som PDF til Kindle

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du kan downloade og overføre en PDF til din Kindle.

1) Tilslut din Kindle til computeren med USB stikket.

Hvis din Kindle er tilsluttet korrekt, vil der stå USB Drive Mode på din Kindle.

2) Find den bog du gerne vil læse på din Kindle.

Når den ønskede bog er fundet, skal du vælge formatet PDF-fil. Vælg herefter Download.

3) Du får nu vist en boks i bunden af skærmen med teksten Vil du åbne eller gemme… (hvis du bruger internet Explorer). Vælg Gem.

Hvis du bruger Chrome eller Firefox downloades bogen automatisk.

Bogen er nu downloadet på din computer og er klar til at blive overført til Kindle.

4) På de fleste Windows computere skal du nu vælge Start i nederste venstre hjørne af skærmen og derefter vælge Computer.

5) Du får nu vist en boks hvor du kan se de forskellige drev på din computer. Vælg Kindle.

6) Vælg mappen documents.

Du skal nu finde mappen du gemte bogen i.

7) Vælg igen Start i nederste venstre hjørne af skærmen og derefter Dokumenter.

8) Du får nu vist en boks hvor du kan se de forskellige mapper på din computer. Vælg Overførsler i venstre side.

9) Du får nu vist en oversigt over de ting du har downloadet. Find og vælg din bog.

10) Flyt PDF-filen til mappen documents på din Kindle (Mappen du åbnede tidligere). Det kan gøres ved at vælge filen én gang med musen, holde museknappen inde og derefter trække filen over til mappen documents.

11) Hvis bogen er overført korrekt til din Kindle, vil det se sådan her ud: