Download en indscannet e-bog til Kindle

I denne vejledning kan du læse om hvordan du kan downloade og overføre Notas indscannede e-bøger til din Kindle.

1) Tilslut din Kindle til computeren med USB stikket.

Hvis din Kindle er tilsluttet korrekt, vil der stå USB Drive Mode på din Kindle.

2) Find den bog du gerne vil læse på din Kindle. Vælg herefter Download.

3) Du får nu vist en boks i bunden af skærmen med teksten Vil du åbne eller gemme… (hvis du bruger internet Explorer). Vælg Gem.

Hvis du bruger Chrome eller Firefox downloades bogen automatisk.

Bogen er nu downloadet på din computer og er klar til at blive overført til Kindle.

4) På de fleste Windows computere skal du nu vælge Start i nederste venstre hjørne af skærmen og derefter vælge Computer.

5) Du får nu vist en boks hvor du kan se de forskellige drev på din computer. Vælg Kindle.

6) Vælg mappen documents.

7) Vælg igen Start i nederste venstre hjørne af skærmen og derefter Dokumenter.

8) Du får nu vist en boks hvor du kan se de forskellige mapper på din computer. Vælg Overførsler i venstre side.

9) Du får nu vist en oversigt over de ting du har downloadet. Find og vælg din bog. Bogen skal nu pakkes ud. For at pakke bogen ud skal du bruge et udpaknings program, i dette eksempel bruger vi 7-Zip, men de fleste programmer fungere på samme måde.

Du skal nu vælge bogen med højre musetast. Vælg derefter 7-Zip og vælg til sidst Udpak her.

10) Vælg nu mappen med den udpakkede bog. Mappen hedder næsten altid en række tal, bemærk at tallene er de samme som bogens bognummer.

11) Du får nu vist de forskellige versioner af bogen. Vælg PDF versionen. Flyt PDF-filen til mappen documents på din Kindle (Mappen du åbnede tidligere). Det kan gøres ved at vælge filen én gang med musen, holde museknappen inde og derefter trække filen over til mappen documents.

12) Hvis bogen er overført korrekt til din Kindle, vil det se sådan her ud: