E-bøger på e-mail

Sådan åbner du dine e-bøger og e-tidsskrifter, som du har modtaget på e-mail.

E-bøger på e-mail

For at læse dine e-bøger, som du har modtaget på e-mail, skal du gemme på din computer før du kan læse dem. Bøgerne er vedhæftet som zip filer. Det betyder at de skal udpakkes før du kan læses. Bøgerne kan læses i forskellige formater.

Denne vejledning er baseret på Microsoft Outlook. Det kan være anderledes i dit mailprogram.

1. Højre klik på den vedhæftede fil og vælg ”gem som”.

2. Vælg hvor på din computer filen skal gemmes og tryk ”gem”.
3. Åben den mappe hvor du har gemt filen.
4. Højreklik på zip filen og vælg ”udpak alle” for at udpakke den.

5. Et vindue kommer frem hvor du kan vælge hvor på din computer den udpakkede fil skal placeres. Som regel vil programmet automatisk foreslå at lægge den udpakkede fil i samme mappe som zip filen.

Når filen er blevet udpakket er bogen klar til at blive læst på din computer eller til at blive overført til den enhed du vil læse bogen på.