E-bog som en PDF direkte til din Android enhed

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du downloader en e-bog til din Android smartphone eller tablet. Hvordan du downloader en e-bog afhænger af hvilken type e-bog din bog er.

Notas e-bøger er delt ind i tre overordnede kategorier, Standard E-bog, PDF og Indscannet E-bog. Du kan finde ud af hvilken type e-bog din bog er ved at tjekke lige over bognummeret på bogens side.

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du henter en PDF-fil.

Hvis din bog står som en E-bog så kan du læse mere om E-bog på Android her.

Hvis din bog står som en Indscannet E-bog så kan du læse mere om Indscannet E-bog på Android her.

Sådan downloader du en e-bog som PDF:

1)      Find og Download App’en FBReader i Play butikken.

Hvis du gerne vil bruge Talkback med FBReader skal du desuden downloade FBReader PDF plugin. Talkback er Androids egen indbyggede oplæser.

2)      Find den e-bog du gerne vil læse på biblioteket Nota.

3)      Vælg Download.

4)      Bogen hentes nu ned på din smartphone. Når bogen er hentet så kan du finde den i topmenuen.
Sæt din finger på topmenuen og træk blidt nedad, så åbner der en rullemenu. Du kan nu finde bogen på listen i rullemenuen.

5)      Vælg knappen med bogens titel.

6)      Du får nu vist en boks med programmer der kan åbne bogen, vælg FBreader og vælg dernæst knappen Altid.

7)      FBreader åbner nu din bog.

8)      Hvis du ikke har installeret FBReaders plugin for PDF får du nu vist en boks hvor du bliver spurgt om du vil installere den. Hvis du får vist denne boks så vælg Ja, hvis ikke så gå til 12.

9)      Din smartphone åbner nu automatisk Play Butikken og du får vist app’en FBReader PDF plugin. Vælg installer.

10)   Du får nu vist en boks med information om App’en. Vælg Accepter.

11)   Du skal nu åbne FBReader. Vælg FBReader på din smartphones liste af apps.

12)   FBReader åbner nu automatisk din bog.

13)   FBReader åbner automatisk den bog du sidst har været i gang med og husker hvor langt du nåede sidst den var åben. Hvis du ønsker at åbne en anden bog så skal du vælge tilbage knappe på din smartphone.

14)   Du vil nu få vist en boks med tre forskellige muligheder. Vælg Åbn bibliotek.

15)   Du får nu vist en liste med forskellige muligheder at sortere din bøger efter. Her kan du finde alle de e-bøger du har hentet ned på din Smartphone eller tablet.