E-bog som en PDF direkte til Windows Smartphones

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du downloader en e-bog til din Windows smartphone eller tablet.

Notas E-bøger er delt ind i tre overordnede kategorier, Standard E-bog, PDF og Indscannet E-bog. Der står hvilken type e-bog din bog er under bogens beskrivelse. Hvordan du downloader en e-bog afhænger af hvilken type e-bog din bog er.

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du henter en PDF-fil

Hvis din bog i stedet står som en E-bog så kan du læse mere om Standard E-bog på en Windows Smartphone her.

Hvis din bog står som en Indscannet E-bog så kan du læse mere om Indscannet E-bog på en Windows Smartphone her.

Sådan downloader du en PDF:

1)        Find og installer den gratis app der hedder Adobe Reader i Windows Store.

2)        Find den bog du gerne vil læse på NOTA
3)        Vælg Download.

4)            Du får nu vist en boks med beskeden Downloader fil. Vælg Gem.

5)            Når bogen er hentet får du vist en besked hvor der står: Tryk for at åbne, bogens titel, og gemt under Downloads. Rør omkring midten af din skærm for at åbne din bog.

6)            Du får nu vist en liste med apps der kan åbne PDF filer. Vælg Adobe Reader.

7)            Din bog åbner nu i Adobe Reader. Bogen bliver automatisk gemt i appen og du kan fra nu af finde din bog igen i Adobe Reader.