E-bog som PDF direkte til din iPhone, iPad

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du downloader en E-bog som PDF til din iPad eller iPhone.

Notas E-bøger er delt ind i tre overordnede kategorier, Standard E-bog, PDF og Indscannet E-bog. Du kan finde ud af hvilken type din bog er, ved at tjekke lige over Download knappen.

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du henter en PDF-fil.

1)    Log på Nota Bibliotek og find den bog du gerne vil downloade.

2)    Vælg Download

3)    Du får nu vist bogen i et nyt vindue i din Safari Internetbrowser.

4)    Hvis du ønsker at læse bogen i iBooks, skal du trykke et tilfældig sted på skærmen. Du får nu vist en bjælke øverst. Her skal du vælge Åbn i ”iBooks”.

5. Du er nu klar til at læse bogen i iBooks.

6. Vil du bruge en anden anden app til at læse dine e-bog med, skal du gå tilbage til punkt 3. Vælg herefter Åbn i mere.

7) Nu får du vist en boks med alle de app’s på din iPad eller iPhone, som kan åbne bogen. Bruger du fx Voice Dream, skal du vælge Kopier i til Voice Dream.

8) Bogen kan nu læses i Voice Dream på din iPad eller iPhone.