Første gang - log på Nota Bibliotek med Nota-login

I denne vejledning viser vi dig hvordan du logger på Nota Bibliotek første gang.

1. Gå til nota.dk

2. Skriv dit CPR-nummer eller brugernummer i tekstfeltet: Brugernummer / CPR-nummer (er du underviser, skal du bruge dit brugernummer).

Billede af Brugernummerfelt

3. Du har modtaget en mail fra Nota med en midlertidig kode, bestående af seks tal. Indtast nu koden i tekstfeltet: Adgangskode.

Billede af Adgangskodefelt

4. Vælg derefter Log ind

Billede af Log ind funktion

5. Du bliver nu bedt om at danne en ny adgangskode. Vær opmærksom på, at der er krav om, hvordan kodeordet skal være sammensat. Følg vejledningen og vælg Skift.

Billede af Ny adgangskode

6. Din nye adgangskode er blevet gemt og du har adgang til Nota Bibliotek.