Fjernadgang til Android enhed
Vi kan yde fjernsupport via appen ”TeamViewer QuickSupport” som hentes fra Play Butik eller via din browser ved at benytte dette link: Nota.dk/123
I denne vejledningen benyttes en Samsung telefon og appen hentes via Play Butik.
Sådan installeres appen "TeamViewer Quicksupport".
Åben appen ”Play Butik” fra startmenuen på din Android enhed.

Skriv ”TeamViewer QuickSupport” i Play Butikkens søgefelt.

Tryk nu på knappen ”Installer”.

Vælg knappen ”Åben” når appen er færdig med at downloade.

Når du har valgt knappen ”Åben” fremkommer en introduktion til brug af appen. Du skal swipe til højre for at gennemgå introduktionen og til sidst vælge knappen "Lad os komme i gang!".

Quicksupport vil nu spørger om du vil tillade notifikationer. Vælg knappen "Tillad".

I dialogboksen "Vis over andre apps" skal du vælge knappen "Indstillinger".

Swipe mod højre ved Quicksupport fanen for at aktivere Quicksupport.

Vælg nu knappen ”Hjem” på din enhed for at komme tilbage til enhedens startmenu.

Du har nu gennemgået introduktionen og givet tilladelse til at TeamViewer QuickSupport må benyttes på din enhed.
Sådan gives der fjernadgang til din Andriod enhed.
For at vi kan yde fjernsupport skal der oprettes en forbindelse. Åben appen ”QuickSupport” fra startmenuen på din Android enhed.

Oplys nu dit ID nummer som du finder ved ”Dit ID”. Nummeret er på 9 tal.

En boks vil nu være fremme med teksten ”Vil du tillade fjernsupport? Vil du give Support Nota tilladelse til at yde fjernsupport på Android-enheden?”. Tryk på knappen "Tillad".

En boks vil nu være fremme med overskriften "Begynd at udsende eller optage med QuickSupport?". Vælg knappen ”Start nu”.

En boks vil nu være fremme med teksten ”Vil du give QuickSupport adgang til enheden placering” Vælg knappen ”Tillad kun, mens appen er i brug”.

Der er nu oprettet fjernadgang til din Andriod enhed. Der er mulighed for, at yde hjælp ved at styrer din Andriod enhed eller se hvad du fortager dig på egen hånd.
Luk forbindelsen når supporten er færdig ved at vælge krydset oppe i højre hjørne.

En boks vil nu være fremme med teksten ”Luk forbindelse”. Vælg knappen ”Luk”.
