Fjernadgang til Android enheder

Dette er en vejledning til hvordan, du kan give fjernadgang til Nota på din Android enhed med appen 'TeamViewer QuickSupport'.

Del 1: Download appen TeamViewer QuickSupport.

1) Gå til Play Store.

2) Søg efter ‘TeamViewer QuickSupport’.

3) Installer appen.

Du har nu hentet appen til din android enhed.

4) Åbn appen 'TeamViewer QuickSupport'.

Du vil nu få vist en introduktion til brug af appen. Swipe til højre for at gå til næste trin.

Del 2: Download af add-on til Android.

1) Efter introduktionen vil du få vist en boks hvori der står ’Enheden understøtter vores fjernstyrings-funktion. Før du kan bruge funktionen, skal du downloade vores gratis Add-On’. Vælg Download.

2) Installer den gratis Add-on til din specifikke Android enhed.

Del 3: Opret forbindelse til Nota Support Medarbejder

1) Åben appen ’TeamViewer QuickSupport’ og oplys dit ID til Nota medarbejderen.

2) En boks vil fremkomme hvor i der står ’Vil du tillade fjernsupport?’. Vælg Tillad.

Nota support medarbejderen har nu fjernadgang til din enhed. Medarbejderen kan yde hjælp ved at styre din enhed, eller se hvad du foretager dig.

Del 4: Afslut sessionen med Nota support medarbejder.

1) Åben TeamViewer QS appen igen – og vælg luk forbindelse, dette er krydset i højre hjørne.

2) En boks med teksten ’Luk – Luk forbindelse?’ vil fremkomme. Vælg Luk.