Fjernadgang til iPad og iPhone
Vi yder fjernsupport via appen ”TeamViewer QuickSupport” som hentes fra App Store.
I denne vejledning benyttes en Ipad og appen hentes via App Store.
Sådan installeres appen "TeamViewer QuickSupport".
Åben appen ”App Store” fra startmenuen på din Apple enhed.

Vælg ”Søg” som du kan finde nederst i App Store.

Skriv ”TeamViewer QuickSupport” i appens søgefelt.

Tryk på knappen ”Hent” når du har søgt appen frem.

Vælg nu knappen ”Installer”.

Når appen er færdig med at downloade, tryk derefter på knappen ”Åben”.

Du vil nu blive ført over i QuickSupport appen. Vælg knappen "Accepter og fortsæt" for at fortsætte.

En boks vil nu være fremme med teksten ”QuickSupport vil gerne sende dig notifikationer”. Vælg mellem mulighederne ”Tillad ikke” eller ”Tillad”.

Du kommer nu til siden "Sikker adgang". Vælg her "Fortsæt".

Du kommer nu til siden "Fjernsupport". Vælg her "Fortsæt".

Du kommer nu til siden "Sådan modtager du support". Vælg her "Fortsæt".

Du kommer nu til siden "Filoverførsel". Vælg her "Fortsæt".

Du har nu hentet ”TeamViewer QuickSupport” appen ned på din enhed og er klar til, at vi kan yde fjernsupport.
Sådan gives der fjernadgang til din enhed.
For at vi kan yde fjernsupport, skal der oprettes en forbindelse. Åben appen ”QuickSupport” fra startmenuen på din Ipad eller Iphone.
Oplys dit id nummer som du finder ved ”Dit ID”. Nummeret er på 9 cifre. Tryk derefter på "Deltag i sessionen".

Support Nota vil nu gerne oprette forbindelse. Vælg knappen "Tillad adgang".

QuickSupport anmoder om tilladelse til at finde enheder på det lokale netværk. Vælg knappen "Tillad ikke" eller "Tillad", alt efter hvad du selv syntes.

Vælg knappen ”Start udsendelse” for at give os adgang til din enhed.

Der er nu oprettet fjernadgang til din Apple enhed. Der er mulighed for, at yde hjælp ved at styrer din Apple enhed eller se hvad du fortager dig på egen hånd.
Vælg knappen ”Stop udsendelse” når supporten er færdiggjort.

Vælg derefter ”Afbryd knappen” for at lukke forbindelsen som du kan finde oppe i venstre hjørne.

Vælg ”luk”.
