Fjernadgang til iPad og iPhone

Dette er en vejledning til hvordan, du kan give fjernadgang til Nota på din iPhone eller iPad med appen 'TeamViewer QuickSupport'.

Del 1: Sådan tilføjer du Skærmoptagelse til Kontrolcenteret

1) Gå til Indstillinger på din iPad.

2) Vælg menupunktet Kontrolcenter.

3) Vælg Tilpas betjeningspanel.

4) Vælg Skærmoptagelse under Flere betjeninger. Tilføj Skærmoptagelse til kontrolcenteret. Vælge det grønne ’+’ ikon, kaldet indsæt-knappen.

Kontrolcenteret på din iPad er nu opdateret og indeholder Skærmoptagelse betjeningen.

Del 2: Download af TeamViewer QuickSupport

1) Gå til App store.

2) Vælg Søg i App store.

3) Søg efter TeamViewer QS i App store.

4) Hent TeamViewer QuickSupport appen ved at trykke på ’Hent’ knappen.

5) Vent til at appen er blevet hentet på din iPad og åbn den dernæst.

Du har nu hentet TeamViewer QuickSupport appen til din iPad. Den kan findes på din hjemmeskærm.

Del 3: Sådan bruger du TeamViewer QuickSupport

1) Åbn appen QuickSupport

2) Oplys din iPad eller iPhones ID til Nota medarbejder.

2) Vælg Tillad fjernsupport på din enhed til Nota support medarbejder.

3) Der bliver nu vist en video, som viser dig hvordan du deler din skærm.

.

Alternativt så kan du følge disse trin:

a) Swipe op med en finger fra hjemmeskærmen for at åbne kontrolcenteret.

Bemærk: Kontrolcenterets størrelse kan variere, da der kan være forskel på hvilke betjeninger, der er blevet tilføjet.

b) Hold fingeren nede i et par sekunder på skærmoptagelses-ikonet.

c) Du får nu vist en boks hvori der står Skærmoptagelse.

d) I boksen vælges TeamViewer og dernæst Start udsendelse.

4) Åbn TeamViewer QS appen igen. Supportmedarbejderen kan nu følge med i hvad der foretages på din iPad/iPhone.

Del 4: Afslut sessionen med Nota Support.

1) Åben TeamViewer QS appen igen – og vælg afbryd, dette er krydset i venstre hjørne.

2) Vælg derefter Luk under overskriften Luk forbindelse.

3) Hvis du får vist en boks hvor der står ’TeamViewer-sessionen er lukket. Husk at standse udsendelse på din skærm’ så er forbindelsen afsluttet korrekt. Vælg OK.