Indscannet e-bog til Windows Smartphones

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du downloader en indscannet e-bog til din windows enhed.

Notas E-bøger er delt ind i tre overordnede kategorier, Standard E-bog, PDF og Indscannet E-bog. Der står hvilken type e-bog din bog er under bogens beskrivelse. Hvordan du downloader en e-bog afhænger af hvilken type e-bog din bog er.

I denne vejledning kan du læse mere om hvordan du henter en Indscannet E-bog.

Hvis din bog i stedet står som en E-bog så kan du læse mere om Standard E-bog på en Windows Smartphone her

Hvis din bog står som en PDF-fil så kan du læse mere om PDF-filer på en Windows Smartphone her.

Sådan downloader du en indscannet E-bog:

1)        Find den bog du gerne vil læse på NOTA
2)        Vælg Download E-bog

3)            Du får nu vist en boks med beskeden Downloader fil. Vælg Gem.

4)            Når bogen er hentet får du vist en besked hvor der står: Tryk for at åbne, bogens titel, og gemt under Downloads. Rør omkring midten af din skærm for at åbne din bog.

Du får nu vist bogens indhold. En Indscannet E-bog indeholder normalt et Word og et PDF dokument, men kan nogle gange også indeholde andre slags filer.

På en Windows Smartphone er det både muligt at læse og tage noter i et Word og PDF dokumentet.

Vi vil nu gennemgå hvordan du åbner Word dokumentet. For at læse mere om PDF kan du se punkt 9.

5)            Vælg Word dokumentet på listen af filer. Du kan genkende Word dokumentet ved at det har et Word ikon og slutter på .doc.

6)            Din bog åbnes nu automatisk. Det er nu muligt at læse din bog, men for at kunne finde bogen igen efter du har lukket appen er det vigtigt at du gemmer bogen korrekt. Du gemmer bogen på din Windows Smartphone ved at vælge den udvidede menu-knap i bunden af skærmen.

7)            Du får nu vist en række indstillingsmuligheder, vælg Gem som…

8)            Du bliver nu spurgt om du vil gemme dokumentet? Vælg Gem.

Din bog er nu gemt og du bliver automatisk ført tilbage til bogen. Du kan nu finde din bog igen i appen Office der allerede er installeret på din Windows Smartphone.

Hvis du i stedet vil læse din bog som PDF så kan du læse mere om hvordan du gør det nu.

9)        Find og installer den gratis app der hedder Adobe Reader i Windows Store.

10)         For at åbne din bog som PDF skal du vælge PDF filen på listen du får vist efter du har downloadet bogen. Hvis du er kommet væk fra listen så kan du på de fleste Windows Smartphones komme tilbage til den ved at vælge tilbage-knappen på din Smartphone.

11)         Du får nu vist en liste med apps der kan åbne PDF-filer. Vælg Adobe Reader.

12)         Din bog åbner nu i Adobe Reader. Bogen bliver automatisk gemt i appen og du kan fra nu af finde din bog igen i Adobe Reader.